Over mij
Mijn naam is Jantien van der Veen, ik ben afgestudeerd als Orthopedagoog Generalist
.
In mijn werk heb ik mij altijd bezig gehouden met kinderen en hun opvoeders. Jonge kinderen op kinderdagverblijf en basisschool en oudere kinderen op het voortgezet onderwijs en in de hulpverlening. En dan vooral die kinderen voor wie het opgroeien niet probleemloos ging en de ontwikkeling met de nodige horten en stoten verliep. Mijn hart ligt bij deze kinderen
.
De laatste jaren heb ik als Gedragsspecialist gewerkt met kinderen en docenten in het voortgezet onderwijs. In deze functie heb ik leerlingen begeleid met stoornissen zoals AD(H)D, ASS, angst en depressie en ik heb leerkrachten in het voortgezet en basisonderwijs trainingen hierover gegeven.

Op dit moment werk ik, naast mijn eigen praktijk, als praktijkondersteuner GGZ Kind & Jeugd bij verschillende huisartsen in de regio.

Ik ben mijn eigen praktijk begonnen omdat ik graag mijn ervaring en deskundigheid in wil zetten in de individuele begeleiding van kinderen en ouders. Soms zijn er omstandigheden waardoor het zorgeloos opgroeien niet vanzelfsprekend is en heb je iets of iemand nodig die het weer wat fijner en positiever kan maken. Daar een bijdrage aan leveren betekent veel voor mij.

Een kleinschalige eigen praktijk betekent dat ik in persoonlijke contact behandeling en onderzoek op maat kan bieden.

Ik volg regelmatig cursussen op gebied van diagnostiek en behandeling. Hierdoor ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in behandel- en onderzoeksmethodieken.

Ook ben ik gecertificeerd Mindfulness trainer.
• Geen wachttijden

• Kleinschalige praktijk

• Laagdrempelig

• Persoonlijke aandacht

• Begeleiding op maat
KvK : 64219682  

AGB code praktijk: 94063733
AGB code zorgverlener: 94103874
H.W. Mesdagstraat 7
1789 AB  Huisduinen
06 53614361
Jantien van der Veen
jantienvanderveen@gmail.com
Jantien van der Veen
06 53614361
Jantien van der Veen
Praktijk voor Orthopedagogiek
Praktijk voor Orthopedagogiek
Praktijk voor Orthopedagogiek
Privacy verklaring
Menu